Telefonisch Contact

+31(0)321- 311 212

Evenementenvervoer

Evenementenvervoer, voor een compleet evenement

Peters Personenvervoer is naast het reguliere taxivervoerder ook gespecialiseerd in het coördineren en het uitvoeren van evenementenvervoer.
Wij faciliteren de oplossing van A tot Z, door onze nauwe samenwerking met bijvoorbeeld touringcar ondernemers en verkeersspecialisten zijn wij instaat een compleet vervoersplan voor u op te stellen en alle zorgen uit handen te nemen.

Klein evenement

Heeft u als bedrijf een evenement waar u vervoer in welke vorm dan ook voor nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor kleinschalige valet parking, pendel service van parkeer gelegenheid of station, BOB service of uit en thuis breng service wij verzorgen het allemaal.

Groot evenement

Heeft u een groot evenement waar u vervoervoer verzorgt wilt hebben is dat uiteraard ook geen probleem.
Door onze jaren langen ervaring kunnen wij door de juiste berekening voldoende voertuigen inzetten om ook grote groepen te verplaatsen over korte of lange afstand.
Lees onder ervaring verder wat wij de afgelopen jaren al hebben mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers. 

Pendeldienst

Is uw evenement niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer of is de directe parkeergelegenheid niet afdoende?  dan verzorgen wij doormiddel van de inzet van de juiste voertuigen een shuttle service in een dan wel formele als informele sfeer.
Heeft u een evenement waar u een door de gast betaalde pendelservice wilt inzetten? neemt dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flexabiliteit

Peters personenvervoer doet er alles aan  om zo flexibel mogelijk te zijn om uw evenement tot een succes te maken.
Wij denken graag met u mee in de opstart fase van het evenement, om met u en onze partners uw evenement te kunnen steunen.

Ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende opdrachtgevers mooie vervoersopdrachten mogen uitvoeren.
Een terugkerend project is bijvoorbeeld het vervoer tijdens Defqon.1 festival en Lowlands, tijdens deze evenementen verzorgen wij al enige jaren het vervoer in opdracht voor voorheen Oostappen parken en tegenwoordig Europarcs.
In deze weekenden worden er enkele duizenden bezoekers vervoerd tussen het vakantiepark en het festivalterrein.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wenst u contact ter informatie wat wij kunnen bijdrage aan uw evenement?
druk op onderstaande knop.