Taxi diensten

Straat taxi

Straat taxi Dronten, bent u binnen de gemeente Dronten en heeft u een taxi nodig naar een willekeurige bestemming binnen of buiten de gemeente, dan kunt u bij ons terecht.

Straattaxi Peters personenvervoer
Vliegveldservice Peters personenvervoer op schiphol

Vliegveldservice

Peters Personenvervoer biedt u een comfortabele manier om uw vakantie of zakenreis te beginnen. Met onze vliegveldservice bent u verzekerd van een goede start, door onze gereduceerde vaste tarieven weet u vooraf waar u financieel aan toe bent.

Zorgvervoer

Zorgvervoer is ook een van de diensten die Peters personenvervoer verzorgt, in de gemeente Dronten. Heeft u recht op zorgvervoer via de zorgverzekeraar naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, het revalidatiecentrum, de fysiotherapeut of het dialysecentrum dan kunt u bij ons terecht.

Zorgvervoer Peters personenvervoer Isala Zwolle
Bedrijfsvervoer peters personenvervoer

Bedrijfsvervoer

Bedrijfsvervoer is een van de punten waar u als ondernemer uit de regio Dronten op kunt uitblinken in het duurzaam ondernemen. Wanneer u het stimuleert om uw werknemers met de trein te laten reizen, draagt u bij aan een beter milieu. Bovendien verzorgt Peters Personenvervoer het verdere vervoer tussen station en uw bedrijf in ons jonge wagenpark met zuinige en aan de hoogste norm gewaardeerde voertuigen.

Chauffeursdiensten

Wanneer u veel op de weg zit, komt u met regelmaat in aanraking met het steeds maar groter wordende file probleem. Peters personenvervoer heeft de oplossing om van uw kostbare tijd efficiënte werktijd te maken.

chauffeursdiensten Peters personenevervoer
Evenementenvervoer Peters personenvervoer

Evenementenvervoer en coordinatie

Peters Personenvervoer is naast een regulier taxivervoerder in de regio Dronten ook gespecialiseerd in het coördineren en het verzorgen van evenementenvervoer. Wij faciliteren de oplossing van A tot Z, door onze nauwe samenwerking met bijvoorbeeld collega touringcar ondernemers en verkeersspecialisten zijn wij instaat een compleet vervoersplan voor u op te stellen en alle zorgen uit handen te nemen.

Koeriersdiensten

Naast personenvervoer kunt u ook bij ons terecht voor snelle en discrete bezorging van een poststuk of klein pakket.

koerier peters personenvervoer